Tidus Clim - vovven från vidderna

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Tidus-Clim - 14 juli 2009 18:51

Idag har jag verkligen varit blöt. Det började med den alldagliga förmiddagsprommen (som startar vid ca 10.00 eller 11.00 varje dag). Matte tog mig runt det vanliga området, vi spatserade nere längs älven i strålande sol, (vilken är totalt överskattad av tokiga tvåbeningar som ligger halvnakna & steker sig trotts den ofantliga värmen). Det doftade underbart & jag hade nosen i backen ca 80% av den sköna sträckan. När jag så slog av nosradarn för en stund befann jag mig nere vid badplatsen som ligger lååångt hemifrån. Rena tidsmaskinen den älskade nosen minsann :)

Väl nere vid vattnet så vadade jag ut i den sköna norrlandsströmmen, ahh den är som rena medicinen för kroppen som solen tjatar så på. Matte vadade med mig, det var roligt, speciellt & doppa nosen efter pinnar.


Men sedan när jag gick upp ur vattnet aktiverades nosradarn igen, (den går oftast på autopilot) & vips tog den mig till en brun välstinkande hög med smetigt bajs! Så det blev en rullande bajsomgång för min del, ahhh ännu skönare än vatten & en sådan ljuvlig doft! & där stod matte & log mot mig (hon trodde att jag rullade i gröngräs:P) Men när hon till sin fasa insåg vad jag höll på med (ackompanjerad av skräckmusik) blev det andra bullar. Hon lyfte upp mig med riktig avsmak & så bar det av ut i älven igen, sedan fick jag simma i land, två gånger! Jag simmade som en liten utter & matte var mycket nöjd när jag äntligen trampade land under tassarna. Det mesta av min vackra bajsskrud hade spolats bort så jag var inte fullt lika nöjd...


När vi kom tillbax hem igen fick jag åka bil istället för att gå in i lägenheten. Vi for till mormor & Nicki & där duschade matte mig ordentligt :/ Fast jag inte ville. Innan vi for hem fick jag bada en rolig gång till :) I älven med Nicki! weee

Lite fuktig & trött är nu min dag slut & jag har deckat på husses kudde i sängen....vi *gäsp* hörs...zzz






Tidigare månad - Senare månad

Presentation

I ett fjärran land finns en liten hund som här presenterar sina äventyr för en stund. En vardag så gyllene med fyrbent filosofi för vad vore livet utan lille hunds vovveri.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards