Tidus Clim - vovven från vidderna

Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Tidus-Clim - 29 mars 2010 16:55

Vilka underbara dagar med en massa tjejer som passerat. I söndags träffade jag en ny bästa vän. En underbart glad jack russell tjej kom nämligen galopperande som på rosa moln mot mig och matte under förmiddags rundan. Hon doftade sött och busigt så jag bjöd såklart upp till dans. Det visade sig att hennes matte kände min matte sedan flera år tillbaka i tiden, då dem båda ägnat sig åt de fyrbenta jättarnas släkte istället för det förträffliga vovveriet. Inte nog med detta trevliga sammanträffande, de bodde dessutom bara ett stenkast från oss. Så efter en lång och råbusig snöintervall för mig och vackra miss russell bestämde våra mattar, på vår brusande begäran, att vi måsta få dejta fler gånger.


Under söndags kvällen fick jag dessutom äran att hålla lillehund hov, husse och matte hade nämligen bjudit hem diverse tvåbenta vänner för en tre rätters. Vilken jag suktande doft analyserade från undersidan bordet medan jag funderade ut hur jag som bäst skulle kunna ta mig upp på middagsbordet osedd. Det slutade dock med att jag fick inta min alldelens egen vovvebuffé av rykande färskt blötfoder och en ljuvlig torrbits maräng.

Efter middagen ägnade jag mig åt olika former av knäbesiktningar och jag testade minsann alla de modeller som fanns tillhands. Nu när jag ändå fann mig själv i position av en prins bland tvåbenta tänkte jag ta tillfället i akt och utnämna kvällens bästa knä. Allra mest föredrog jag söta Maries trevliga massage, även om det slutgiltiga valet var svårt. Grabbarna i sällskapet var trots sin otroliga höjd (jag fick kisa för att se deras anleten någonstanns där uppe under taket) mycket finstilta i både pälsriktningskliandet och öron gnuggandet. Marie fick nog i alla fall äran av kvällens bästa knä - så Grattis söta tvåbenta!

     


Idag blev det ännu mera tjetjusning från min sida. Utöver en kiropraktiker upplevelse hemmavid, av ett av mina bakben (en spänning vi lossade med hjälp av en hundmassör....skööönt) så har jag träffat på "damgänget" igen. Detta består av två ytterst eleganta och förnämt fösiktiga yorkshire terriers och en äldre papillon. Tre damer allt som allt som jag faktiskt fått charmera lite hur som helst, jag blev lite till mig i trasorna och ville rent ut av att vi skulle ta oss en lek eller två men dem föredrog, med värdigheten i behåll, att bara vicka på rumporna åt sådant svammel. Det skulle istället trippas på tå, nosas med sidenstrå och pussas lite gran. Jag längtar redan tills nästa gång jag får träffa damgänget igen, för att inte tala om min miss Russell eller varför inte söta Marie.



Presentation

I ett fjärran land finns en liten hund som här presenterar sina äventyr för en stund. En vardag så gyllene med fyrbent filosofi för vad vore livet utan lille hunds vovveri.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards