Tidus Clim - vovven från vidderna

Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Tidus-Clim - 18 augusti 2009 18:47

Badas...


Allting blev inte riktigt så mysigt som jag förväntat mig tidigare under denna dag. Husse och matte fick för sig att bada mig nu på eftermiddagen då dem till min besvikelse upptäckt hela veckans skogshistoria i min päls. Jag som kämpat så hårt med att fylla hårsäckarna i allehanda dofter och substanser :/ Till min välhanterade fasa så skulle dessutom klorna också klippas. I och för sig kan jag inte säga att det bekommer mig särskillt mycket, där jag sitter i husses knä och snällt håller upp aktuell tass. Däremot är det inget jag skulle komma på tanken att göra själv och medvetet, utrustad som jag är med naturliga intressen som att gräva, eller klättra i bergiga miljöer. Men väl placerad i mer "civiliserade" trakter får man väl finna sig. Så klart kvitterades min tassinsats med torkad lever och underbart avslappnande borstning :)



Älskar att borstas

Mer fundersam mot vattenormen


Torrluvan

Av Tidus-Clim - 18 augusti 2009 11:28

Äntligen öppnades ytterdörren och där stod dem. Husse och matte är hemma! :) Jag blev så glad att jag hoppade upp på deras huvuden, snurrade under deras kläder och gnällde genom strumpan jag hade i munnen. Min lycka rusade i 110 och avtog inte förens jag äntligen leddes in genom  lägenhetsdörren till mitt riktiga hem för att slockna. Faktum är att jag tyckt mig vara världens nöjdaste vovve hos människorna mormor, morfar, morbror och hunddamen Nicki men hemma är verkligen bäst, något som tydligt gick upp för mig när jag sträckte ut i sängen mellan husse och matte.

Hemkomsten skedde igår, och idag myser jag ännu mer på min plats i soffan trygg och nöjd med både husse och matte i köket. Det ska tydligen bli en lugn dag idag där det bara gosas med mig och lagas god middag...jag är självklart redo att tigga mig till en korvsnärt eller två. 

Presentation

I ett fjärran land finns en liten hund som här presenterar sina äventyr för en stund. En vardag så gyllene med fyrbent filosofi för vad vore livet utan lille hunds vovveri.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards